Wie ben ik?

Door mijn jarenlange ervaring in veel verschillende branches en mijn brede interesse ben ik veelzijdig inzetbaar. Heel gaaf vind ik het als ondernemers actief zijn in de sociale, circulaire of duurzame economie, want ik help graag mee om de balans tussen People, Planet & Profit te herstellen en de wereld mooier te maken.

In gesprek zijn met mensen en nieuwe contacten leggen; wat houdt hen bezig en waar kan ik hen helpen, versterken en/of verbinden met anderen? Dat is mijn natuurlijke drive. Verder ben ik een echte aanpakker en (evenementen)organisator, ik krijg zaken geregeld. Het liefst met een team dat ook vooruit wil.

Privé ben ik graag met familie en vrienden, ook ben ik graag op en rond het water te vinden. Daar kan je ruimte in je hoofd creëren, ruimte voor nieuwe ideeën. Heerlijk!

Barbera Struis pasfoto

Barbera Struis - de Haan

Eigenaar BrightLink