Wie ben ik?

Door mijn jarenlange ervaring in verschillende branches en mijn brede interesse ben ik veelzijdig inzetbaar. In gesprek zijn met mensen en nieuwe contacten leggen; wat houdt hen bezig en waar kan ik hen helpen, versterken en/of verbinden met anderen? Dat is mijn natuurlijke drive. Verder ben ik een echte aanpakker en organisator, ik krijg zaken geregeld. 

Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie, wat betekent dat ik al vroeg leerde wat het is om te ondernemen. Wat zijn de uitdagingen, wat zijn de leuke en minder leuke kanten van een eigen bedrijf. Aan de keukentafel kregen wij het allemaal mee; keuzes maken, flexibel zijn, uren draaien en doorzetten. Daar ben ik heel blij mee want dat heeft me mede gevormd tot wie ik nu ben.

Privé geniet ik van mijn man en drie kinderen en ben ik graag met mijn familie en vrienden. Ook ben ik graag op en rond het water te vinden. Daar kan je ruimte in je hoofd creëren, ruimte voor nieuwe ideeën. Heerlijk!

Barbera Struis

Barbera Struis - de Haan

Eigenaar BrightLink